עשרות בנות המעוניינות להשפיע ולהצליח בתחום החינוך הגיעו היום ליום הפתוח של מכללת תלפיות לחינוך במסגרתו נפגשו עם כל צוות המרצים במכללה ועם ראש המכללה, בנימין בהגון שהעביר שיחה בנושא חשיבות והשפעת תחום החינוך בישראל וסיפר על האני מאמין של המכללה הפועלת ברוחו של א.ד. גורדון שאמר כי ”החינוך הוא הדרך. האדם – הוא המטרה'”
בימים אלו נערכים במכללה לקליטת הסטודנטיות החדשות בשלל המסלולים אותה מציעה המכללה ללימודי תואר ראשון בחינוך ובהם: ”המסלול להוראת אמנות, המסלול לגיל הרך – ילדות, המסלול לבית הספר היסודי, המסלול לבית הספר העל יסודי, המסלול לחינוך מיוחד.

כמו כן קיימת במכללה תכנית רג”ד למצטיינות וכן מדרשה תורנית, מדרשת ”נועם אביב”.
מכללת תלפיות
המכללה האקדמית “תלפיות” הממוקמת במרכז העיר חולון, סמוך לנתיבי איילון ולדרכי גישה לכל גוש דן והסביבה, הינה מוסד ותיק ומוכר המכשיר מורות וגננות ברוח החינוך הממלכתי-דתי.
במכללה מסלולי לימוד שונים שנבנו בהתאם לצרכי החינוך בארץ ולשאיפות התלמידות להתמקצע בתחומים מגוונים ברמה גבוהה, ומלמד בה סגל אקדמי רב נסיון, באווירה חברתית, תרבותית ותורנית ייחודית.
