נראה שכל העולם נמצא בכיסה הקטן של השפה האנגלית. השפה הזו מהווה כיום עמוד התווך של כל אדם שמחפש להתקיים בזירה הבינלאומית, החל מגלישה באתרי אינטרנט מחו"ל ועד לפיתוח קריירה בינלאומית. האנגלית היא אכן עוגן להתמצאות ולהצלחה, וחשוב להכיר אותה היטב, גם אם באופן בסיסי.
לאור הבנת החשיבות הטמונה בשפה הזו, רבים בוחרים בקורס שבו ילמדו או ישפרו את יכולות הדיבור שלהם בשפה האנגלית. בעידן האינטרנט יש הרבה קורסים שמתקיימים באופן מקוון, אולם הרבה אנשים מעדיפים לימוד פרונטלי. לפניכם היתרונות בלימוד השפה האנגלית פנים מול פנים.
ליווי והדרכה של מדריך
בלימוד אנגלית פנים מול פנים יש פחות צורך במשמעת עצמית ובניהול זמן באופן עצמאי. המדריך הוא האב והאם של הקורס, יש פגישות קבועות איתו ולוח זמנים ברור שבו הוא צריך לעמוד. עצם האינטראקציה הפרונטלית שבין מדריך לתלמיד, מסייעת בהעברת החומר בצורה חיה ונזכרת יותר. המדריך יכול לנוע במרחב, להביט על כל התלמידים הנוכחים בחדר, לשים לב כאשר למישהו יש שאלה באופן מיידי ולתת לו את המענה. כל אלו חשובים במיוחד לשם הרצף הטוב של למידת האנגלית, שכן בשיעור מקוון תלמיד יכול להתפספס בשאלותיו ולצבור פער.
לומדים אנגלית עם חברים
בלימוד אנגלית פנים מול פנים, יש קבוצת לימוד ברורה שמתחילה להירקם בה דינמיקה מסוימת, שלא בהכרח יכולה להירקם בלימוד מקוון. זו גם דרך טובה יותר להכיר חברים חדשים, ולהתגבש כקבוצה. יחד עם זאת, כיום יש דרכים לפתח שיעור גם בקורס מקוון, על ידי תחרויות כאלו ואחרות או פתיחת ערוצי דיון.
חומרי עזר פיזיים
בקורס פנים מול פנים מקבלים את כל החומרים בדמות ספרים באנגלית, חוברות ומחברות. אם בקורס המקוון משתמשים יותר בתוכנות שמותקנות על המחשב, לצד אפליקציה ללימוד אנגלית, אז כאן אכן מדובר בחומרים פיזיים. למרות הנוחות הרבה שבחומרי לימוד פיזיים, רבים מעדיפים כיום לבצע פעולות מהירות ולהקיש על מקשי המקלדת במקום לכתוב, כמו גם להשתמש באפליקציה שממקדת ומקצרת תהליכי למידה.

לא דורשת בקיאות טכנולוגית
הפופולריות של הלמידה המקוונת נרשמה הודות לאימוץ הטכנולוגיה בקרב הדור הצעיר. באותה נשימה, יש אנשים רבים שלא מסתדרים עם אמצעי למידה טכנולוגיים, ולכן יעדיפו ללמוד אנגלית פרונטלית. מחקרים העלו כי 26 אחוזים מהמבוגרים עדיין לא הסתגלו לשימוש באמצעים טכנולוגיים, ולכן סביר שהם יעדיפו לעשות קורס פרונטלי.
ביצוע סימולציות מחיי היום – יום
כאשר רוצים לבצע סימולציה של שיחה באנגלית, הרבה יותר קל לעשות זאת פנים מול פנים מאשר דרך זום. לדוגמה, אם רוצים לבצע סימולציה של ישראלי שנמצא בחו"ל ונכנס לחנות מוזיקה לתיירים במטרה לרכוש גיטרה, המשתתפים ירגישו הרבה יותר בנוח להיכנס לזה ולבצע את זה פרונטלית מאשר באופן מקוון.